Tyytyväiset asiakkaat ovat meille sydämenasia

Laajassa asiakaskunnassamme on kaiken ikäisiä taloyhtiöitä eri puolilla Uuttamaata, ja monien kanssa yhteistyötä on tehty vuosikymmeniä. Pitkäaikaisin asiakkuutemme on kestänyt 36 vuotta, ja pidämme siitä edelleen hyvää huolta.

peruskorjaus

Veräjähissit

Suomessa on valmistettu hissejä 1900-luvun alkupuolelta saakka ja veräjähissejä valmistettiin vielä 1960-luvulla. Veräjähissejä on edelleen paljon vanhoissa taloissa. Ne tunnistaa sivulle aukeavasta turvaveräjästä.

peruskorjaus

Kääntöovelliset hissit

Asutuskeskuksien kerrostaloissa kääntöovelliset hissit ovat yleisin malli. Niitä on Suomessakin valmistettu 1960-luvulta aina 1990-luvun puoliväliin saakka.

peruskorjaus

Automaattiovelliset hissit

Ensimmäiset automaattiovelliset hissit valmistettiin Suomessa jo ennen 1990-lukua. Vuonna 1998 hissimääräykset muuttuivat siten, että uudiskohteisiin ei enää saanut muunlaisia asentaa. Automaattiovellisten hissien valmistus onkin 2000-luvun alusta lähtien noussut räjähdysmäisesti.

Asiakkaiden palaute on kaiken A ja O

Asiakkaam­me kertovat

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Edustatte kohteessa tilaajaa, ja siksi on tärkeää, että käyttäjät huomioidaan, käytös on asiallista ja työmaan siisteys ja pölynhallinta pysyy kurissa. Onnistuitte hyvin kaikissa näissä asioissa. Siksi on ilo suositella teitä.

Helen

Yhteistyö Espoon Hissin kanssa oli helppoa, nopeaa ja rehellistä. Toiminta kohteessa oli järjestelmällistä ja siistiä, ja ohjeitamme noudatettiin tarkasti.

Mannerheimintie 110

Hissin käyttäjiltä on tullut vain myönteistä palautetta. Urakka valmistui suunnitelmien mukaan sovittuna aikana.