Peruskorjaus

Huolto

Kuntoarvio

24/7 päivystys

Hissihuolto ja hissin korjaus – tee kanssamme kustannustehokas huoltosopimus

Hissihuolto Vantaa, Helsinki ja UusimaaVastuullisessa kunnossapidossa hissi huolletaan säännöllisesti, suunnitelmallisesti ja aina parhailla komponenteilla. Mahdolliset epäkohdat korjataan hyvissä ajoin, ettei hissin turvallisuus vaarannu. Näin myös hissin käyttöikä pitenee merkittävästi.

Huoltokannassamme on kaiken ikäisiä ja merkkisiä hissejä, joita ylläpidämme tinkimättömällä ammattitaidolla. Tunnemme kaikki Suomen markkinoilla olevat hissimerkit; eteen ei vielä ole tullut hissiä, jota emme olisi kyenneet korjaamaan. Kokeneet kunnossapitoasentajamme pitävät jatkuvasti silmällä hissien kuntoa sekä kirjaavat ja raportoivat mahdollisista korjaustarpeista. Pienet korjaukset tehdään huollon yhteydessä ja isoista korjaustarpeista raportoidaan hissin haltijan edustajalle.

Tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat

Asiakaspalvelu on meille kunnia-asia ja meillä on pitkiä, jopa yli 30 vuotta kestäneitä asiakassuhteita. Kannamme vastuun noin 4 000 hissin kunnossapidosta Uudenmaan alueella. Huoltokannassamme 40 % hisseistä on vuodelta 2000 tai uudempia; vanhin huoltamamme hissi on jo yli 100-vuotias.

Kiinnostaako kustannustehokas huoltosopimus? Toimimme koko Uudenmaan alueella, tunnemme kaikki hissimerkit ja kannamme vastuun huoltamistamme hisseistä. Ota yhteyttä, kerromme lisää!