Referenssi

”Perus­korjattu hissimme henkii 30-lukua ja tuntuu mukavalta ajaa.”

Kotitalomme hissin peruskorjaus oli taloyhtiön suunnitelmissa jo hallitukseen tullessani vuonna 2015. Graham Brothers Ab:n valmistama hissi, vuosimallia 1939, toimi vielä melko luotettavasti, joten peruskorjausta lykättiin muutaman kerran. Hallitus päätti esittää hissin peruskorjausta vuodelle 2021.

Espoon Hissi oli jo vuosia hoitanut hissin sopimushuollon ja teki myös vuonna 2016 tilatun kuntotutkimuksen päivityksen. Heidän tarjouksensa erottui myös kilpailutuksessa sekä hinnan että sopimamme laatukriteereiden perusteella. Kun ennen päätöstä vielä tutustuimme naapuritalon vastaavanlaiseen, Espoon Hissin peruskorjaamaan hissiin, päätös oli helppo.

Käyttäjätyytyväisyyden takaamiseksi peruskorjauksen suunnittelussa oli mukana sekä hallituksen jäseniä että hissin käyttäjiä. Kokosimme mm. hissikorin sisustuksen ja värisävyjen valintaan hallituksen ja muiden asukkaiden oman ryhmän.

Yhteistyömme Espoon Hissin kanssa sujui kiitettävän hyvin. Ongelmia ei aiheuttanut koronapandemia eikä isännöitsijän vaihtuminen kesken päätöksenteon. Hissin käyttäjiltä on tullut vain myönteistä palautetta. Urakka valmistui sovitusti, hissi henkii 30-lukua ja tuntuu mukavalta ajaa. Turvallisuus ja käyttömukavuus ovat lisääntyneet mm. hälytyspuheluyhteyden vuoksi. Suosittelemme Espoon Hissiä ja voimme tarjota hissin korjaukseen ryhtyville mahdollisuuden tutustua meidän hissiimme.

Referenssin antaja:
Hallituksen puheenjohtaja
Pekka Mikkola