Referenssi

”Hissit ovat toimineet todella hyvin remontin jälkeen. Hissien äänet eivät kuulu enää asuntoihin sisälle, ja ne ovat kuin uuden veroiset.”

Helsingin idyllisen Ullanlinnan kaduilla sijaitsevan kerrostalon kaksi hissiä alkoivat vaatimaan totaalista korjaamista ja modernisointia tälle vuosikymmenelle. Vuorimiehenkadun taloyhtiössä on lähtökohdiltaan kaksi täysin erilaista hissiä, mikä toikin omat haasteensa alkavalle työmaalle.

Toinen hisseistä on yli sata vuotta vanha ja tärkeintä oli, että hissi pysyisi ajanhenkeään edustavana. Hissikori oli alkuperäinen ja uniikki puukori, joka säilytti sen arvokkuuden entisöinnin jälkeen. Lisäksi pyöreäksi muotoiltu hissikuilu, joka on valmistettu verkosta, maalattiin kauttaaltaan alkuperäiseen sävyyn. Kokonaisuudesta tuli kerrassaan upea, joka puhuttelee näyttävän porrashuoneen kanssa.

Talon uudemman hissin turvallisuus sekä käyttömukavuus oli alkanut epäilyttämään asukkaita. Tästä syystä olikin hyvin tärkeää saada hissistä kaikenikäisille asukkaille turvallinen ja toimiva ratkaisu. Hissin veräjä korvattiin automatisoidulla paljeovella.

”Hissit ovat toimineet todella hyvin remontin jälkeen. Hissien äänet eivät kuulu enää asuntoihin sisälle, ja ne ovat kuin uuden veroiset.” Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Joel Loikkanen summaa.

”Espoon Hissin henkilökunta oli todella asiakaspalvelulähtöinen ja piti huolta, että kaikki on kunnossa ja sovitussa aikataulussa pysytään. Odotukset täyttyivät, eikä ole moitteen sanaa koko työmaasta.” Loikkanen kertoo.

Referenssin antaja:

Joel Loikkanen, hallituksen puheenjohtaja