Referenssi

”Teillä Espoon Hissillä on ilmeisen hyvä työilmapiiri, kun töitä tehdään iloisella asenteella joka päivä!”

Espoon Viherlaaksossa toteutettu työmaa lähti liikkeelle, kun taloyhtiön hissien luotettavuus alkoi reistailemaan ja varaosien saaminen hisseihin vaikeutui. Hissit olivat käytännössä niin vanhoja, että pelkkä huoltokorjaus ei riittäisi niiden kunnossapitoon. Vaihtoehdot olivat joko hissien uusiminen tai peruskorjaus.

Espoon Hissi oli Viherlaaksonranta 14:n yhtiökokouksessa esittelemässä hanketta, jolloin asukkaat saivat hyvän käsityksen kokonaisuudesta. Asukkaiden toive oli saada kohtuuhintaiset, mutta kuitenkin modernit sekä luotettavat hissit. Toiveissa nousi myös pintaan hissien turvallisuus ja äänetön toiminta.

Taloyhtiö päätyi peruskorjaukseen, jossa kaikki kolme hissiä saivat kauttaaltaan täysin uuden ilmeen. Espoon Hissin suosituksesta myös kaikki puupinnat uudistettiin kunnostamisen sijasta. Tämä osoittautui myös tilaajan puolesta todella hyväksi ratkaisuksi ja näin hissien ulkonäöstä tuli kerrassaan upea.

Upealla järvenrannalla sijaitsevien kerrostalojen asukkaat olivat hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. ”Aikataulussa pysyttiin ja Espoon Hissin työntekijät olivat todella mukavia ja kohteliaita.” Isännöitsijä Jorma Hytönen kertoo.

”Työmaa oli hienosti hoidettu, sekä hissiasentajanne sai erikseen positiivista palautetta asukkaalta. Työ oli taittunut kuuleman mukaan aina hymyssä suin. Teillä Espoon Hissillä on ilmeisen hyvä työilmapiiri, kun töitä tehdään iloisella asenteella joka päivä!” Hytönen tiivistää.

Referenssin antaja

Jorma Hytönen, Isännöitsijä Retta Oy