Referenssi

”Olen erittäin tyytyväinen Espoon Hissin tekemään työhön. Peruskorjaus oli oikea valinta kohteen hissille.”

Espoon Hissi suoritti peruskorjauksen Helsingin Vuosaaressa sijaitsevassa 90-luvun kerrostalossa, jossa hissi oli tullut tietynlaiseen päätöspisteeseen. Hississä alkoi olla iän tuomaa vikaa, ja käyttöhäiriöitä oli alkanut kertyä selvästi enemmän lyhyellä aikavälillä. Lisäksi tämä kohde oli Kojamo Oyj:n eli Lumon vuokra-asuntojen kunnossapitosuunnitelmassa vuodelle 2023.

”Saimme heti tarjousvaiheessa Espoon Hissin Rikulta oikein kattavat perusteet, minkä takia he suosittelevat peruskorjausta uusimisen sijaan. Meille tärkeimpiä seikkoja valinnassa oli käyttövarmuus ja myös se, että peruskorjauksessa uusittujen osien saatavuus on hyvä myös tulevaisuudessa korjauksen jälkeen.” Hankkeen projektipäällikkö Tomi Salminen kertoo.

Usein peruskorjauksen yhteydessä tilaajan toive on, että vanha hissi säilyttää sen vanhan ulkomuodon korjauksesta huolimatta. Näin oli tälläkin kertaa. Hissin ovet olivat vankkarakenteisia, joita ei haluttu kokonaan uusia sillä usein ne ovat kestävämpiä kuin uudet. ”Tästä syystä aina kaikkea vanhaa ei kannata uusia.” toteaa Salminen kertoessaan urakan lähtökohtia.

”Olen erittäin tyytyväinen Espoon Hissin tekemään työhön. Peruskorjaus oli oikea valinta kohteen hissille.”, Tomi Salminen jatkaa.

”Tästä eteenpäin toteutus olikin täysin puheiden mukainen ja kaikki työmaalla sujui moitteetta. Odotuksemme täyttyivät ja hissistä tuli parempi kuin alkuperäinen oli. Pystyn ehdottomasti suosittelemaan Espoon Hissiä jatkossakin!” Salminen jatkaa.

Referenssin antaja

Tomi Salminen, Kojamo Oy, Lumo kodit