Referenssi

”Olimme asiakkaana varmasti keskimääräistä vaativimpia”

Idyllisen Museokadun taloyhtiön veräjähissille oli aika tehdä peruskorjaus. Teknisesti sekä ulkonäöltään vanhentunut veräjähissi oli vuodelta 1922, joten hissin käytössä alkoi huomata erilaisia käyttöä haittaavia ongelmia. Taloyhtiön isännöitsijällä oli hyvä kokemus Espoon Hissin palveluista ja osasi näin suositella meitä hankkeen toteuttajaksi.

”Olimme asiakkaana varmasti keskimääräistä vaativimpia, sillä taloyhtiön hallituksen jäsen on arkkitehti, jolla on kokemusta vanhojen kohteiden entisöinnistä. Tietämys oli siis suuri ja toiveemme hissikorin entisöintiä koskien olivat hyvinkin yksityiskohtaisia.” Hallituksen puheenjohtaja Ilkka Salonen kertoo.

Hissikoriin tehtiin muutama mallityö lakkauksesta sekä kuilun värisävyä sovitettiin yhdessä arkkitehdin kanssa. Tekniset ratkaisut toteutettiin niin, että saatiin säilytettyä hissin alkuperäinen ulkonäkö mahdollisimman hyvin.

”Kokonaisuudessaan projekti meni erittäin hyvin! Kaikki sovitut asiat hoituivat ajallaan ja hissi on nyt hyvässä kunnossa. Hissi on toiminut peruskorjauksen jälkeen pehmeästi ja hiljaisesti.” Salonen jatkaa. Hissin kaunis ulkonäkö sekä mukavat työntekijät ovat saanut myös asukkailta kiitosta. ”Teillä on harvinaisen mukavia remonttimiehiä, heidän kanssaan oli helppo jutella läpi projektin ja vaihtaa kuulumisiakin päivittäin.” Salonen naurahtaa.

 

Referenssin antaja

Ilkka Salonen

Hallituksen puheenjohtaja