Referenssi

Yhteydenpito Espoon Hissin kanssa oli nopeaa ja hyvä tunnelma oli läsnä koko prosessin ajan.”

Espoon Hissi suoritti kuntoarvion Mannerheimintie 43 a:n hississä, jossa hissin nostokoneisto oli elinkaarensa päässä ja alkanut vuotaa runsaasti öljyä. Köydet olivat kuluttaneet pyörien urat rikki sekä hissin veräjä ei enää sulkeutunut tavalliseen tapaan. Tämä johti siihen, että hissi jäi jumiin eri kerroksiin. Talon asukkaille hissin jokapäiväinen käyttö oli hyvin haastavaa, kun luottamus hissin tekniseen toimintaan alkoi olla hataralla pohjalla. Kokonaistaloudellisesti hissin peruskorjaus oli oikea vaihtoehto sen sijaan, että hissiä olisi korjattu pienin askelin kerrallaan. Ottaen huomioon hissin iän ja kunnon, olisi peruskorjaus tullut vastaan ennen pitkää taloyhtiölle. Tämän huomioiden taloyhtiö halusi katkaista jatkuvan korjauskierteen päätymällä laajempaan kokonaisuuteen.

Töölöläisen taloyhtiön veräjähissi on yli 80 vuotta vanha ja sen historiaa haluttiin kunnioittaa peruskorjauksen lopputuloksessa. Toive otettiin Espoon Hissin toimesta huomioon miettimällä sopivia ratkaisuja säilyttääkseen hissin vanha ilme kuitenkin uudistetulla teknologialla ja hyvillä materiaaleilla.

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Laura Köönikkä sekä isännöitsijä Patrik Ala-Heikkilä kertovat, että toiveena oli myös, että projekti pysyy sovitussa aikataulussa ja asukkaille koituisi mahdollisimman vähän haittaa.

Toiveet täyttyivät ja työmaa valmistui täysin sovitussa ajassa. ”Olen todella tyytyväinen, miten projekti eteni ja keskusteluyhteys toimi Espoon Hissin kanssa alusta asti hyvin. Aikataulussa pysyttiin juuri sovitun mukaan. Kaikesta jäi positiivinen fiilis ja uskallan suositella jatkossakin Espoon Hissiä.” Ala-Heikkilä toteaa.

”Yhteydenpito Espoon Hissin kanssa oli nopeaa ja hyvä tunnelma oli läsnä koko prosessin ajan. Aikataulut olivat selvät alusta alkaen ja asukkailta tuli kiitosta, kun hissin ulkonäkö säilytti sen alkuperäisen ajan hengen.” Köönikkä jatkaa.

Referenssin antajat

Laura Köönikkä, Hallituksen puheenjohtaja

Patrik Ala-Heikkilä, Isännöitsijä Pääovi Oy