Referenssi

”Palvelu oli ensiluokkaista ja työn laatu erinomaista. Kokonaisuus meni täysin nappiin.”

Helsingin Niemenmäessä, Munkkivuoren kupeessa sijaitsevassa 60 vuotta vanhassa kerrostalossa alkoi olemaan selvästi hissin vikoja kerta toisensa jälkeen. Voi siis todeta, että ikä alkoi näkymään hissin kunnossa. 1962 rakennetussa talossa on seitsemän kerrosta, jossa on yhteensä 22 huoneistoa. Talon hallituksen puheenjohtaja Jukka Punamäki kertookin, että näiden vuosien aikana taloyhtiössä on opittu tuntemaan lähes kaikki asukkaat, mikä mahdollistaakin pienen taloyhtiön asioiden hoitamisen tiiviisti toimivan hallituksen kanssa.

Hallitus päätti yksimielisesti, että on aika korjata hissi perusteellisesti, jotta taloyhtiö välttyisi suurimmilta kuluilta mahdollisten jatkuvien korjausten takia. Ulkopuolisen hissikonsultin avulla taloyhtiö päätyi monen eri toimijan rivistöstä Espoon Hissiin. Lähes aina, etenkin vanhoissa hisseissä, asiakkaan tärkein toive on säilyttää hissin alkuperäinen henki ja aikakausi. Näiden lisäksi asiakkaalle tärkeitä tekijöitä olivat myös turvallisuus sekä saavutettavuus. Nämä seikat huomioon ottaen helpotti valintaa Espoon Hissin suuntaan.

Hissin peruskorjaus sujui aikataulun mukaisesti ja Espoon Hissin henkilökunta sai erityiskiitosta niin luotettavuudesta kuin työmaan siisteydestäkin.

”Voin suositella koko taloyhtiön puolesta Espoon Hissiä muillekin peruskorjausta miettiville. Palvelu oli ensiluokkaista ja työn laatu erinomaista. Kokonaisuus meni täysin nappiin.” hallituksen puheenjohtaja Punamäki summaa. ”

” Myös hissikonsulttimme totesi, että työn jälki oli erityisen tarkkaa ja laadukasta. Hänellä on pitkä kokemus vastaavanlaisista työmaista.” Punamäki jatkaa.

Referenssin antaja:
Hallituksen puheenjohtaja
Jukka Punamäki