Referenssi

”Jokaisen hissin lopputulos on herättänyt pelkästään ihastusta!”

Pääsimme toteuttamaan Helsingin Pihlajamäessä kolmen kääntöovellisen hissin peruskorjauksen. Talojen hissit olivat alkuperäisessä muodossaan suoraan vuodelta 1963. Käyttövuosia oli siis kertynyt paljon ja koko hankkeen suurin toive olikin saada hisseistä luotettavat ja kerrosten osumatarkkuutta parannettua.

Taloyhtiö valitsi Espoon Hissin toteuttamaan hissien peruskorjaukset kilpailutuksen myötä. Päätökseen vaikuttivat hissikonsultin suositukset sekä Espoon Hissin aiemmin tehdyt referenssikohteet.

Projekti eteni suunnitellussa aikataulussa hissien luovutukseen asti. Liusketien hissien ovet ja hissin edustat pinnoitettiin uudelleen aidolla puuviilulla ja ovien sisäpuolelle asennettiin potkupellit. Hissien ovien alkuperäiset vetimet kunnostettiin, hiottiin, lakattiin ja sävytettiin. Hissit sisustettiin myös perusteellisesti. Hissikuilun alkuperäiset verkot puhdistettiin ja maalattiin porrashuoneen kanssa saman sävyiseksi, tuomaan selkeyttä ja raikkautta yleisilmeeseen.

Lopputulos on saanut talon asukkailta paljon kiitosta. ”Hissit ovat moitteettomat ja valaistus on todella hyvä. Asukkaat ovat kehuneet hissien siisteyttä sekä äänetöntä liikkumista kerrosten välillä. Yhtiössä on ollut edellisvuosina isoja korjaushankkeita ja tämä oli ylivoimaisesti helpoin sekä onnistunein projekti.” hallituksen puheenjohtaja Anu Nyman kertoo.

”Yhteistyö Espoon Hissin kanssa on toiminut erityisen hyvin. Saimme palvelua aina viipymättä ja aikataulussa pysyttiin.” Nyman kiittää.

 

Referenssin antaja

Anu Nyman

Hallituksen puheenjohtaja