Referenssi

”Kaikki meni täydellisesti.”

Espoossa sijaitsevan taloyhtiön hissi oli hyvin ikääntynyt ja kunnostustarpeiden raportit alkoivat pidentyä kerta kerralta. Taloyhtiön hallitus mietti, mikä olisi paras ratkaisu hissin kunnostukseen ja päätyivät Espoon Hissin tarjoamaan peruskorjaukseen. Peruskorjaus kattaa aina koko hissin kunnostuksen, jotta tulevaisuudessa vältytään pieniltä yksittäisiltä korjauskeikoilta.

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Tapani Saari kertoo, että toiveena oli saada kaikki hississä kerralla kuntoon ja hissin tekniikka vastaamaan tätä päivää. Hissin toiminta oli myös toiveissa saada hiljaisemmaksi. Espoon Hissi sai kiitosta koko projektin aikaisesta toimivasta informaation kulusta sekä ammattimaisesta palvelusta.

Hissin peruskorjaus valmistui suunnitelmien mukaan ja palaute koko projektista oli mahtavaa. ”Kaikki meni täydellisesti ja asukkailta on tullut erityisen hyvää palautetta.” hallituksen puheenjohtaja Saari kertoo. ”Hissi on ollut niin äänetön, että olen joutunut mennä pari kertaa tarkistamaan, että onhan se varmasti toiminnassa.” Saari jatkaa. Taloyhtiön kokemuksen perusteella he kannustavat muitakin valitsemaan hissin peruskorjauksen, jos edessä on hissin kunnostukseen liittyvät hankkeet. Monesti punnitaan erilaisia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi yksittäisten vikojen tai osien korjauksia. Peruskorjaus on aina varma valinta, silloin kun halutaan varmistaa hissin pidempi käyttöikä sekä toimivuus jatkossakin.

 

Referenssin antaja

Tapani Saari

Hallituksen puheenjohtaja