Referenssi

”Aikataulussa pysyttiin ja kaikki hoitui juuri niin kuin oli sovittu.”

Helsingin upeassa Eirassa sijaitsevan kerrostalon hissi alkoi tulla käyttöikänsä päähän. Hissi oli alkuperäisessä kunnossaan vuodelta 1965, hissiin uusia varaosia ei olisi enää pitkään ollut tarjolla. Näin ollen hissin peruskorjaus oli hissille suositeltava ja oikea ratkaisu. Taloyhtiön hallituksen oli helppo hyväksyä Espoon Hissin laatima tarjous, sillä Espoon Hissi on toiminut taloyhtiön hissin huoltajana jo monet vuodet.

Asiakkaan suurin toive oli, että remontti saadaan nopeasti hoidettua, ettei hissi olisi pitkään poissa käytöstä. Hissin peruskorjaukset aiheuttavat kuitenkin aina pienen käyttökatkon, joten remonttia suunnitellessa on hyvä miettiä sopiva ajankohta peruskorjauksen toteutukselle.

Isojen korjaustöiden yhteydessä voi ilmaantua yllättäviäkin tekijöitä, jotka vaikuttavat alkuperäiseen suunnitelmaan ja työnkulkuun. Hissihankkeen yhteydessä ilmeni taloyhtiössä oleva hulevesi ongelma, jonka johdosta vettä kertyi runsaasti hissikuilun pohjalle remontin alkutaipaleella, joka vaikutti myös hissin peruskorjauksen etenemiseen.

Asukkailta tuli kiitosta, kun hissi on korjauksen jälkeen ollut täysin äänetön, eikä se pidä enää meteliä. ”Aikataulussa pysyttiin ja kaikki hoitui juuri niin kuin oli sovittu.” taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Liisa Kylmänen kertoo. ”Edes väärällä hetkellä hajonnut taloyhtiön oma uppopumppu ei vaikuttanut Espoon Hissin tekemään työhön ja aikataulu ei viivästynyt yllätyksistä huolimatta.” Kylmänen jatkaa.

 

Referenssin antaja

Liisa Kylmänen

Hallituksen puheenjohtaja