Referenssi

”Hissin peruskorjauksen toimitusaika oli ennätyksellisen nopea.”

Suoritimme hissin peruskorjauksen Espoossa Luomannotkossa sijaitsevassa Bavaria Laakkonen Oy:n autoliikkeessä. Autotalonjohtaja Jonathan Koskenlaine kertaa tapahtumia: ”Hissi oli toiminut monta vuotta moitteettomasti, kunnes se lopetti yllättäen toimintansa. Tilasimme päivystyksen kautta huoltokäynnin ja sen yhteydessä todettiin hississä olevan odotettua mittavampia korjaustöitä. Tarvitsemme hissiä jatkuvasti, koska asiakkaiden oleskelutilat, vaihtoautomyymälä sekä parkkitilat sijaitsevat autotalon ylemmissä kerroksissa.”

Vikakäynnin yhteydessä todettiin nopeasti, että vuonna 2002 valmistuneessa hississä taajuusmuuttaja oli tullut tiensä päähän. Vaihtoehtoja oli kaksi; Uusia kallis taajuusmuuttaja alkuperäiseen hissiin, jossa muukin sähkötekniikka oli alkanut jo rapistumaan tai valita suosittelemamme hissin peruskorjaus. Valinta oli helppo, sillä olimme peruskorjanneet hyvällä menestyksellä samantapaisen konehuoneettoman hissin Bavaria Laakkonen Herttoniemessä jo vuonna 2016.

Korjausprosessi käynnistettiin heti hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Toimintamme oli todella ripeää, sillä seitsemän viikkoa hissin vikaantumisesta se oli jo asiakkaiden käytössä.

”Kommunikaatio Espoon Hissiltä meidän suuntaan oli erittäin sujuvaa koko prosessin ajan. Asentajat vaikuttivat ammattitaitoisilta ja myös he pitivät meitä tietoisina korjauksen kulusta. Kokemukseni perusteella voin lämpimästi suositella Espoon Hissiä yhteistyökumppaniksi. Sovitussa aikataulussa pysyttiin globaalista komponenttipulasta riippumatta.” Koskenlaine iloitsee.

Referenssin antaja:
Bavaria Laakkonen Oy
Autotalonjohtaja
Jonathan Koskenlaine