Peruskorjaus

Huolto

Kuntoarvio

24/7 päivystys

Peruskorjaus kattavana pakettina

Jo vuodesta 1998 taloihin on pääsääntöisesti asennettu konehuoneettomia hissejä, joissa ohjausjärjestelmä ja nostokoneisto sijaitsevat hissikuilussa. Nykypäivänä hissien elinkaaren pituudeksi on arvioitu noin 20 vuotta. Jos vanhan konehuoneettoman hissisi käyttöhäiriöt ovat lisääntyneet ja huomaat talonyhtiön huoltokustannuksien nousevan merkittävästi, on viisainta valita hissin peruskorjaus.

Pidennämme hissisi elinkaarta

Koska olemassa oleviin, sivulle aukeaviin automaattioviin ei saa esteettömyysavustuksia, on hissin peruskorjaus huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Kattava peruskorjauspakettimme parantaa käyttömukavuutta ja luotettavuutta, sekä varmistaa, että varaosia on saatavilla helposti ja edullisesti pitkälle tulevaisuuteen.

Olemme menestyksellisesti peruskorjanneet useita tunnetuimpien valmistajien konehuoneettomia hissejä – mm. Koneen, Otiksen, Schindlerin ja Thyssenin malleja. Työhön sisältyy hissin sähköistyksen sekä käyttöjärjestelmän uusiminen. Uusi hälytysjärjestelmä sisältää varavoimalaitteen sähkökatkosten varalle ja hissi varustetaan kaksisuuntaisella GSM-puhelimella. Ovet kunnostetaan ja niihin uusitaan tarvittavat osat. Tyylikkäät painikkeet ja näytöt viimeistelevät hissin ilmeen.